PRIJAVI RADIONICU

Nagrađivana puzzle igraIPP39 Natjecanje u dizajnu slagalica - prva nagrada žirija • Zlatna nagrada po izboru roditelja Museum Store Association - Najbolje obrazovanje i igre - 2020. nagrada po izboru kupaca Nagrade Mom's Choice

Djeca: Uzrast 8-11Razmišljanje je zabavno! Mondrian Blocks je savršena igra za izazivanje razmišljanja mladih, za njihovo zaokupljanje i zabavu. Tinejdžeri: Uzrast 12-17Igrajte sami, s prijateljima ili čak napravite od toga natjecanje! Vaš je mozak poput mišića koji čeka na vježbanje i izazov. Odrasle osobe: Dob 18-64 Najbolji način opuštanja je isključivanje svakodnevnih problema. Rješavanje Mondrianovih blokova savršen je način za opuštanje ili jednostavno izazov. Starije osobe: Starost 65+Zabavno je igrati u bilo kojoj dobi i ne dosadi čak ni nakon sati i sati rješavanja različitih zagonetki. Sjajan način da svoje vještine razmišljanja održite svježima.

Postoje Četiri izdanja, svako s 88 različitih izazova.

Izumitelj igre:Izvornu ideju igre Mondrian Blocks PuzzleGame kreirao je prof. dr. Laszlo Mero. Profesor je matematike, profesor psihologije, psiholog istraživač i popularnoznanstveni autor. Bio je vođa mađarske ekipe na Svjetskom prvenstvu u zagonetanju.